Apa Yang Anda Jangka Untuk Iphone 8?

0
21

Walaupun anda tidak mempunyai iPhone atau merancang untuk mendapatkan yang baru, anda masih perlu memberi perhatian kepada event yang bakal berlangsung pada 12 September ini yang akan berlaku di lokasi baru, Apple Park, ibu pejabat syarikat baru di Cupertino, California.

Apple Park

Kemuncak pertunjukan itu akan mempamerkan iPhone baru, termasuk satu yang dikhabarkan untuk mempamerkan perkakasan mewah dan reka bentuk baru.

Apple dijangka melancarkan iPhone generasi akan datang, yang akan menjadi iPhone 7S dan iPhone 7S Plus. Oleh kerana ini adalah tahun “S”, jangan mengharapkan perubahan reka bentuk utama dari iPhone 7 tahun lepas. Sebaliknya, cari rangsangan pemproses, peningkatan kamera dan penambahbaikan lain.

Walau bagaimanapun, terdapat spesifikasi berat bahawa Apple akan melancarkan ulang tahun iPhone khas, yang telah digelar iPhone 8.

boygeniusreport.files.wordpress.com

Ciri-ciri yang dipertingkatkan untuk prabayar iPhone 8 termasuk pengenalan muka sebagai alternatif kepada Touch ID, kamera dua-lensa dengan konfigurasi tegak, hampir direka semua skrin dengan paparan OLED pertama Apple dan keluli tahan karat dan kaca badan.

Kami tidak tahu sama ada ia akan dipanggil iPhone 8. Ia mungkin sebenarnya dipanggil iPhone 10, iPhone X, iPhone Pro atau iPhone Edition. Malah khabar angin terkini tentang apa yang kami panggil iPhone 7S dan 7S Plus menunjukkan ia mungkin dipanggil … iPhone 8 dan iPhone 8 Plus. – lapor CNET

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here